Brunssifestivaali New Yorkissa – tätä tarvittaisiin Suomeenkin

Lifestyle Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset rakastavat brunssia. Mikään ei pelasta viikonloppuaamua samalla tavalla kuin myöhäinen aamiainen buffetista, joka sisältää kaikkea aamupalasta kakkuihin saakka. Nyt suositun aterian ympärille on suunniteltu kokonainen tapahtuma, joka järjestetään maaliskuussa New Yorkissa.

Brooklynissa 26. maaliskuuta ihmiset pääsevät nauttimaan BrunchCon-festivaaleista, joka on brunssin ympärille suunniteltu tapahtuma. Tapahtumassa on mukana useita kymmeniä ravintoloita, jotka tarjoilevat raikkaita ja kenties edellisen illan aiheuttamia olotiloja loiventavia juomia, erikoiskahveja, leivoksia, kakkuja, aamiaislautasia ja muita herkkuja.

Hyvän ruoan lisäksi tapahtumassa on myös erilaisia alueita, joilla ihmiset voivat tehdä ostoksia tai vain oleskella. Esimerkiksi krapulaisille ihmisille suunnattu Hangover Lounge on varmasti leppoisa istuskelupaikka niille, jotka kaipaavat hieman rentoutumista aterian päätteeksi.

Liput tapahtumaan vaihtelevat aina 55 dollarista lähtien 90 dollarin vip-lippuun saakka. Lipun hintaan sisältyy avoin mimosa-drinkkejä tekevä baari ja brunssimaistiaislautasia yli 50 ravintolasta, joita kuvaillaan New Yorkin kuumimmiksi ruokapaikoiksi.