Kanye West, Justin Bieber ja Drake boikotoivat Grammy-gaalaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosittainen Grammy-gaala lukeutuu Yhdysvaltojen suurimpiin musiikkialan tapahtumiin. Tänä vuonna joukko hiphopin ja popin suurnimiä aikoo kuitenkin jättää saapumatta juhliin.

Kanye Westin, Justin Bieberin, Draken ja Frank Oceanin kerrotaan jättävän vuoden 2017 Grammy-gaalan. Jokainen artisti on Frank Oceania lukuunottamatta ehdolla palkintojen saajiksi. TMZ-sivuston mukaan tähdillä on omat syynsä päätökselle.

Neljä Grammy-ehdokkuutta saanut Justin Bieber ei pidä tapahtumaa merkityksellisenä, varsinkaan nuorten laulajien näkäkulmasta. Frank Ocean taas pitää tapahtumaa ja palkintoa vahentuneena, eivätkä ne hänen mukaansa edusta nuoria mustia artisteja. RnB-tähti ei edes tarjonnut tuoretta levyään Grammy-ehdokkaaksi sen keräämistä kehuista huolimatta.

Kahdeksan Grammy-palkinnon ehdokas Drake on kiertämässä Euroopan keikkalavoja gaalan aikaan. Kanye West on puolestaan voittanut uransa ikana 21 palkintoa, mutta hävinnyt niissä kategorioissa joissa hän on ollut ehdolla valkoisten artistien kanssa.