Nainen löysi linja-autosta ulostetta – huomautteli asiasta kolme kuukautta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Louise Walker oli matkustanut Arriva-yrityksen linja-autolla ja ihmetellyt hänen edessä olevassa istuimessa olevaa likaa. Nainen arvioi lian olevan ulostetta, minkä vuoksi hän kirjoitti Arrivalle viestin asiasta ja pyysi heitä siivoamaan linja-autot.

Walker oli mennyt samaan linja-autoon samalle paikalle parin viikon kuluttua istumaan vain huomatakseen, että uloste oli yhä penkissä. Tämän jälkeen nainen oli kirjoittanut jälleen uuden valituksen Arrivalle, joka taas pahoitteluiden kera lupasi hoitaa asian.

Walker ja Arriva kävivät tämä saman viestien vaihtamisen vielä moneen otteeseen, koska mitään ei tapahtunut. Nainen oli Mirror-lehden mukaan sattumalta kolme kuukautta myöhemmin hypännyt taas samaan linja-autoon, jossa hän oli huomannut, että ulostetahra oli edelleenkin ollut saman istuimen selkänojassa.

Hello Arriva, it's me again the one that keeps getting on the dirty bus which hasn't been cleaned since November….

Publié par Louise Walker sur lundi 30 janvier 2017