Chrissy Teigen puolialastomana rannalla – vauvamasu vain muisto enää!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Chrissy Teigen sai muusikkoaviomiehensä John Legendin kanssa lapsen viime keväänä. Teigen on palaillut synnytyksen jälkeen varovaisesti mallin töiden pariin, mutta nyt hänet nähdään todella seksikkäissä kuvauksissa.

Chrissy Teigen suostui ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen seksikkäisiin bikinikuvauksiin. Teigen oli aluksi sanonut, että hän haluaisi Sports Illustrated -lehden kuvauksissa pukeutua kokouimapukuun tai johonkin ranta-asuun, joka peittää vatsan alueen. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Kannustava työryhmä sai naisen kuvausten aikana niin rentoutuneeksi, että hän uskaltautui poseeraamaan todella seksikkäisiin kuviin. Lopulta naisella ei ollut enää juuri mitään yllään kun hän asteli kameran kuvatessa pitkin kaunista rantaviivaa.