Fani haluaa näyttää Britney Spearsilta – leikellyt itseään jo 80 000 dollarilla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bryan Ray on aina fanittanut ja ihaillut Britney Spearsia. Lopulta fanittaminen meni jo siihen pisteeseen saakka, että mies halusi näyttää idoliltaan. Sen vuoksi Ray on ottanut useita kauneuskirurgisia toimenpiteitä näyttääkseen poptähdeltä.

31-vuotias Bryan Ray on päättänyt muuttaa ulkonäkönsä muistuttamaan Britney Spearsin ulkonäköä niin paljon kuin mahdollista. Ray alkoi 17-vuotiaasta lähtien muuttaa kasvojaan täyteaineilla ja leikkauksilla. Mies on ottanut hammaslaminaatit, erilaisia pistoksia, huulitäytteet, botoxia ja hänelle on tehty myös nenäleikkaus.

Bryan Ray on käyttänyt jo yli 80.000 dollaria kasvojensa muuttamiseen. Hän on kertonut myös Perez Hilton -sivuston mukaan, että hän käyttää joka kuukausi noin 500 dollaria erilaisiin voiteisiin ja muihin ihonhoitotuotteisiin ylläpitääkseen ihonsa nuorekkuutta.

Miss American dream since I was 17

A photo posted by Bryan Ray (@beeray416) on

Fill me up ??????

A photo posted by Bryan Ray (@beeray416) on

Monday vibez ???

A photo posted by Bryan Ray (@beeray416) on