Miehet pokaavat miehiä paremmin kuin naiset – tässä syy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehillä voi olla helpommin yhteisiä asioita ja kiinnostuksen kohteita toistensa kanssa kuin naisilla miesten kanssa. Tämä on muun muassa yksi syy siihen, että homomiehet ovat parempia iskemään miehiä kuin naiset.

Elite Daily on julkaissut videon, jossa kerrotaan, mitä naiset tekevät miesten mielestä väärin miesten iskemisessä. Ensinnäkin naiset ovat miesten mielestä aivan liian valikoivia, minkä vuoksi naiset joutuvatkin niin usein lähtemään yksin baarista kotiin. Toinen ratkaiseva tekijä on se, että naiset puhuvat liikaa.

Miesten mielestä heitä tulisi lähestyä suoremmin ja hyvien tulosten aikaan saamiseksi viedä esimerkiksi tanssilattialle, jonka avulla ilta voi edetä nopeammin suutelemiseen. Pelkkä juttelu miesten mukaan harvemmin johtaa mihinkään muuhun kuin siihen, että mies tylsistyy kuoliaaksi.