Suomea ylistetään maailmalla – talouslehti listasi 6 parasta suomalaiskohdetta!

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime viikkoina kertoneet miten monet maailmanlaajuista suosiota nauttivat matkailualan mediat ovat nostaneet Suomen maailman mielenkiintoisimpien matkakohteiden joukkoon. Nyt vuorossa on talouslehti Business Insider, joka hehkuttaa Suomea ja listasi kuusi parasta kohdetta Suomessa.

Lehti mainitsee, että muun muassa Lonely Planet, Financial Times ja Rough Guides ovat kehuneet viime aikoina Suomea matkakohteena. Niiden mukaan 2017 on vuosi, jolloin Suomi astuu naapureidensa varjosta ja juhlii satavuotiasta itsenäisyyttä.

Suomea verrataan listauksissa Uuteen Seelantiin, Madagascariin ja Andamanin saariryhmään, eli se nostetaan arvokkaaseen joukkoon. Business Insider listasi kuuden parhaan suomalaiskohteen joukkoon nämä kohteet.

1. Koli, järvimaisemat ja vaarat2. Lappi, revontulet ja Joulupukki3. Saimaa, järvet ja Savonlinna4. Naantalin saaristo5. Hossan kansallispuisto6. Herrankukkaro ja sen saunat