Japanissa myydään aikuisten vaippoja kameraosastolla – tässä syy!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisten vaipat on lähinnä tarkoitettu sellaisten henkilöiden käyttöön, jotka ovat kykenemättömiä tekemään tarpeensa vessaan. Esimerkiksi vanhukset saattavat käyttää öisin vaippoja vahinkojen minimoimiseksi. Nyt japanilainen kauppa on keksinyt uuden kohderyhmän vaipoille.

Japanilainen mies on julkaissut erikoisen vaippakuvan Twitteriin. Mies kertoo löytäneensä aikuisten vaippoja ostoskeskuksen kameroita ja valokuvaamiseen tarkoitettujen tarvikkeiden kanssa samalta osastolta. Vaipat on siis tarkoitettu valokuvaajille.

Vaippalaarin myynti-ilmoituksessa lukee japanin kielellä, että valokuvaajien ei kannata missata mahtavaa otosta vessahädän takia. Siksi heidän kannattaisi varautua aikuisille sopivilla vaipoilla. Kuva leviää viraalina netissä.

https://twitter.com/AntiBayesian/status/794186812977614848