Kuntosalien stereotyypit listattiin – tunnistatko itsesi?

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuntosalilla käy paljon erilaisia ihmisiä, joilla on täysin toisistaan eroavat tavoitteet kuntoilunsa suhteen ja myös erilainen lähtötaso. Nyt suomalainen Blokess-ryhmä teki hauskan videon, jossa he esittelevät kaikki kuntosalilta löytyvät ihmistyypit.

Videolla nähdään erilaisia treenaajia, joista varmasti monelle tulee joku oma ystävä tai salituttu mieleen. Kuntosalilla on aina yhdessä treenaava pariskunta, pullistelija ja huutaja. Salilta löytyy myös yleensä vähintään yksi ihminen, joka selaa jatkuvasti kuntosalilaitteilla istuessaan puhelinta pitäessään taukoja.

Kuntosalilla voi erottaa myös selvästi kaikki liikunnan ammattilaiset, jotka osaavat käyttää aivan uusilla ja luovilla tavoilla perinteisiä laitteita. Lämmittelylaitteilta löytyy usein henkilöt, jotka keskittyvät aerobisen treenin tekemiseen ja tavoittelevat kesäkuntoa juoksumatolla hiki otsallaan.

ERILAISET SALITYYPIT

Tägää NE tyypit!

Publié par Blokess sur dimanche 29 janvier 2017