Miksi sinuun kannattaa rakastua? Kuvaile neljällä sanalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä päivänä sinkkuja varten on olemassa paljon erilaisia sovelluksia ja sivustoja, joiden avulla he voivat löytää toisistaan seuraa. Vakavaa parisuhdetta tai kepeää sänkyseuraa etsivät löytävät itsensä usein Tinder-sivustolta selaamasta lähistöltä löytyvien sinkkujen profiileja.

Monissa sovelluksissa ihmisten pitää myydä itsensä hyvänä treffiseurana toiselle pelkän kuvan ja pienen esittelyn avulla. Tämän vuoksi nokkela sanailu ja itsensä kuvaileminen ovatkin nykyään avainasemassa mukavan seuran löytymisessä. Nyt Twitterissä on alkanut nousemaan hauska aihetunniste, jonka avulla ihmiset voivat saada esittelyynsä hauskoja ideoita.

Twitterissä on alkanut nousemaan aihetunniste #ReasonsToLoveMeIn4Words, jonka kera ihmiset siis kertovat toisilleen neljällä sanalla miksi heitä tulisi rakastaa. Ihmiset ovat keksineet hauskoja neljäsanaisia myyntipuheita itselleen. Suosituimmat myyntipuheet näyttäisivät liittyvän seksiin, huumoriin tai pilailuun omalla kustannuksella.