Mystinen häirikkö vainoaa lenkkeilijöitä – heittelee ruoalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat aloittaneet alkuvuodesta aktiivisen kuntoilemisen myös Englannin Cheltenhamissa. Valitettavasti lenkkeilijöiden juoksuharjoitukset ovat menneet pieleen omituisen öykkäröijän takia. Hölkkääjiä heitellään vihanneksilla, juureksilla ja kananmunilla.

James Smith -niminen kuntoilija kertoo Mirror-lehdelle, että hän oli ollut ulkoilemassa Hewlett Roadilla. Yhtäkkiä hänen selkäänsä heitettiin avokado ohiajaneesta autosta. Heittäjä oli samalla huudellut hävyttömyyksiä.

Myös toinen lenkkeilijä oli joutunut ruokaterroristin kohteeksi. Toby Lewis kertoo saaneensa kananmunapommituksen kohteeksi ystäviensä kanssa Cheltenhamin kaduilla kävellessään. Hän oli kuullut, että osa ihmisistä oli saanut iskuja perunoista. Poliisi tutkii asiaa ja toivoo, että ilmiöstä ei olisi tulossa trendiä.