Rob Kardashian juhlisti yksivuotispäivää ihanalla videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rob Kardashianin ja Blac Chynan suhde on ollut täynnä myrskyisiä vaiheita, romantiikkaa, riitoja ja intohimoa. Nyt pariskunta on kuitenkin ollut vuoden yhdessä, minkä kunniaksi Kardashian julkaisi sosiaalisessa mediassa hellyttävän videon hänen ja Chynan yhteisistä hetkistä.

Rob Kardashian muisti hänen ja Chynan vuosipäivää hellyttävällä Instagram-videolla, jossa nähdään kooste pariskunnan suloisista hetkistä. Vuoteen on mahtunut todella paljon, koska vain vuoden yhdessäolon aikana pari on ehtinyt eroamaan ja palaamaan taas yhteen, menemään kihloihin ja saamaan vauvan.

Rob Kardashianin ja Blac Chynan oikukas suhde on niin hyvää viihdettä, että televisio-ohjelman tuottajat ovat päättäneet kuvata pariskunnan elämästä kertovan Rob & Chyna -nimisen realitysarjan toisen tuotantokauden. Tällä hetkellä Kardashianin ja Chynan suhde tuntuu kuitenkin olevan melko hyvällä pohjalla.

1 year down lol woohoooooo happy anniversary babbbbbbiiiiiiiieeeeeee???????????????????????????

A video posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on