Miehen ja kengurun ystävyys ihastuttaa – erottamaton parivaljakko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jackson ODoherty on australialainen viiihdyttäjä ja koomikko, joka julkaisee hupaisia videoita sosiaalisen median kanavillaan. Miehen Facebook-sivustolla on jo yli 3,7 miljoonaa seuraajaa eikä ihmekään, koska hauskojen videoiden lisäksi mies julkaisee myös ihastuttavia päivityksiä hänen ja lemmikkikengurun yhdessä vietetyistä päivistä.

Jackson ODoherty on julkaissut hellyttävän videon, jossa näytetään millainen pieni kenguru on parhaana ystävänä. Damien-niminen kenguru näyttää todella rakastavan miestä ja seurailee häntä jatkuvasti joka paikkaan.

Suloisella videolla kenguru on miehen kanssa leikkipuistossa, töissä, rannalla rakentamassa hiekkalinnoja ja jopa kauppareissuilla mukana. Ihastuttava video on saanut YouTubessa lähes neljä miljoonaa katselua, mutta todellinen hitti se on kuitenkin Facebookissa, jossa videota on katseltu jo yli 54 miljoonaa kertaa.