Seksiä jo ennen ensitreffejä – 3 treffien sääntö uusiksi

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Match-sivusto suorittaa vuosittain laajan kyselyn, jonka avulla tutkitaan sen hetken sinkkunaisia ja -miehiä, ja kysytään heidän mielipiteitään seurustelemisesta ja parisuhteista. Uusimpaan kyselyyn vastas yli 5.500 sinkkua ympäri Yhdysvaltoja.

Vanhan säännön mukaan uuteen mahdolliseen kumppaniin tulisi tutustua kolmen tapaamisen verran ennen kuin käy hänen kanssaan petipuuhiin. Sääntö näyttäisi kuitenkin nyt menneen täysin uusiksi, koska tämän päivän nuoret sinkut harrastavat seksiä jo ennen ensimmäisiäkään treffejä.

48 prosenttia sinkuista vastasi, että he ovat todennäköisesti jo harrastaneet henkilön kanssa seksiä ennen kuin he päättävät tutustua toiseen paremmin treffien muodossa.

40 prosenttia vastanneista oli kuitenkin myös sitä mieltä, että mitä vahvempi tunneside ihmisen kanssa on sen parempaa seksikin on. 28 prosenttia vastanneista kertoi seksin määrittelevän lopulta sen, että rakastaako kumppania vai ei. Seksi näyttäisi siis nykyään olevan yhä suuremmassa roolissa seurustelukumppania valitessa.