StaraTV Alpeilla: Esittelyssä Grandvalira, Espanja

Alpeilla Matkailu Urheilu · Stara.fi

Espanjan Barcelonasta reilun 200 kilometrin, eli noin kolmen tunnin, ajomatkan päässä sijaitsee
Andorra ja sen idyllinen laskettelukohde Grandvalira. Kohde koostuu yhteensä kuudesta laskettelukylästä.

Suomalaisille Andorra ja Grandvaliran hiihtoalue ovat vielä lähes tuntemattomia paikkoja, mutta niiden suosio kasvaa koko ajan. Alue on edelleen esimerkiksi Keski-Eurooppaan verrattuna melko edullinen ja viihdyttävä. Esimerkiksi suomalainen alppitähti Tanja Poutiainen on käynyt Soldeussa harjoittelemassa ja kilpailemassa. Haastattelussa myös suomalainen alppitähti Jukka Leino.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat