Ensinäyttö Starassa: Dilemman uusi musiikkivideo Yövuoro feat. Alexx

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisräppäri Dilemma, eli Joonas Linnamaa, oli alunperin pieni ja laiha, koulukiusattu yksinhuoltajan lapsi, jonka itseluottamus oli nollassa. Hän harjoitti musiikin lisäksi street- ja breakdancea, kunnes vuonna 2015 Dilemma voitti Summer Upin yleisöäänestyksen ja artistiura alkoi toden teolla.

Nyt Stara esittää yksinoikeudella ensinäyttönä Dilemman uuden musiikkivideon Yövuoro feat. Alexx. Kyseessä on hänen toinen levy-yhtiön kautta julkaistava singlensä, ja se on omistettu suomalaisen yöelämän raadollisuudelle. Kappaleessa artisti kertoo yöelämässä tapahtuvasta hetken huumasta ja sen koukuttavuudesta.

Dilemman lokakuussa 2016 julkaistu ensimmäinen levy-yhtiön kautta tullut single Kylmää ja kuumaa ponnahti Spotifyn viraalilistan ykköseksi. Hän lähti jo esikoissinglensä jälkeen livebändin kanssa kiertueelle.