Trump haluaa ”pahan pois” Yhdysvalloista – mallikaunottaren vastauksesta nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen on todella tunnettu hänen hauskasta Twitter-kanavastaan, jonka myötä moni onkin saanut tutustua naisen terävään ja nokkelaan huumorintajuun ja suorasanaisuuteen. Nyt Teigen hyökkäsi kovaäänisesti presidentti Donald Trumpia vastaan.

Chrissy Teigen ei tunnetusti ole Yhdysvaltojen nykyisen presidentin suurin fani. Kun Donald Trump julkaisi sosiaalisessa mediassa viestin: ”Meidän on pidettävä paha poissa maastamme”, kaunotar näki heti tilaisuutensa iskeä takaisin. Teigen vastasi presidentille twiitillä: ”Mihin aikaan meidän tulisi tilata sinulle Uber?”.

Ihmiset ovat jälleen ihastuneet naisen suorapuheisuuteen ja rohkeuteen asettua presidenttiä vastaan näin julkisesti. Teigenin twiittiä on jaettu eteenpäin jo lähes 40.000 kertaa ja siitä on tykännyt yli 117.000 Twitter-käyttäjää.