Supertähtipari koti-illoistaan: ”Tilaamme kotiinkuljetuksella kahvia ja keksejä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias mallinuraa tekevä Gigi Hadid ja hänen muusikkopoikaystävänsä Zayn Malik ovat yksi kuumimmista pariskunnista, joita moni seuraa mielellään. Nyt Hadid on kertonut heidän suhteestaan tarkemmin ja siitä miten he viettävät yhdessä aikaa.

Gigi Hadid on menestyksekkäänä mallina hyvin kiireinen ja jatkuvasti matkustamassa eri kaupunkien ja maiden välillä. Kiireisen työnsä vuoksi hän pitääkin kiireettömistä vapaapäivistään, jotka hän viettää mieluiten vain kotona oman kullan kainalossa.

Gigi Hadid kertoi, että hän on usein väsynyt eikä tahdo pysyä valveilla ilman kahvia, minkä vuoksi pariskunta tilaakin usein kotiinsa kahvia ja keksejä heidän lempiravintolastaan. Hadid haluaisi myös välillä, että he kävisivät yhdessä elokuvissa, mutta elokuvien aikana nainen rentoutuu niin täydellisesti, että hän nukahtaa. Malik vitsaileekin Daily Mail -lehden mukaan aina tyttöystävälleen hänen nähneen kaikkien elokuvien alut ilman, että tietäisi miten ne ovat päättyneet.