Naisen huulioperaatio rajusti pieleen – suu näyttää pullahtaneelta sisäkumilta!

Ohhoh! Terveys · Terhi Piiroinen

Manchesterista kotoisin oleva 24-vuotias Leona Omalley on turvautunut kauneuskirurgiaan ennenkin, mutta nyt hän kokeili kotona tehtäviä huulitäytteitä. Kolmen lapsen äiti ihmetteli operaatiota suorittaneen yrittäjän kehnoa hygieniatasoa, mutta vasta kun hänen huulensa turposivat muodottomiksi, alkoi nainen huolestua.

The LAD Bible kertoo Leona Omalleyn ihmetelleen, kun huulten täyttäjä ei käyttänyt toimenpiteen aikana hanskoja, hän oli kuljettanut neuloja muovipussissa ja käyttänyt vauvojen peppupyyhkeitä antibakteeristen kosteuspyyhkeiden sijaan. Kun Leonan huulet alkoivat pian toimenpiteen jälkeen turvota, joutui nainen menemään sairaalaan.

Leonan lapset itkivät äitinsä nähdessään. Hänen äitinsä oksensi Leonan nähdessään. Jopa lääkärihenkilökunta kauhistui Leonan nähdessään, sillä naisen huulet muistuttivat kahta raakamakkaraa. Nainen vietti kuusi tuntia sairaalassa ja sai turvotusta laskevan lääkekuurin. Nainen ei aio enää koskaan turvautua samankaltaisiin toimenpiteisiin. Katso kuva tästä.

A mum-of-three was hospitalised after she claims a botched lip filler treatment caused her lips to swell up so she looked 'like Pete Burns' – while her own mother VOMITED when she saw her.

Publié par Caters News Agency sur mardi 7 février 2017