Huomio naiset! Nyt sinkkumiehet etsivät seurustelukumppania

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Match-sivusto suorittaa vuosittain laajan kyselyn, jonka avulla tutkitaan sen hetken sinkkunaisia ja -miehiä, ja kysytään heidän mielipiteitään seurustelemisesta ja parisuhteista. Uusimpaan kyselyyn vastas yli 5.500 sinkkua ympäri Yhdysvaltoja, ja nyt kyselyn tulokset julkaistiin SinglesinAmerica-sivustolla.

Kyselyn mukaan 68 prosenttia sinkkumiehistä haluaisi tämän kuluvan vuoden aikana löytää itselleen seurustelukumppanin. Vain 12 prosenttia vastanneista miehistä oli sitä mieltä, että he haluavat jatkaa naisten tapailemista ilman minkäänlaisia sitoumuksia.

Kyselyn mukaan miehet ovat helpompia rakastumaan kuin naiset. Miehet ovat elämänsä aikana rakastuneet noin kolme kertaa kun taas naiset ovat rakastuneet vain kaksi kertaa. Kysely todisti myös täysin vääräksi sen ennakkoluulon, että miehet pelkäisivät vahvoja ja itsenäisiä naisia. 38 prosenttia miehistä oli yhtä mieltä siitä, että oman yrityksen perustaneet naiset olivat seksikkäämpiä.