Nainen unohti vibraattorihousut jalkaan – oli saada orgasmin anopin edessä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Naisille on myytävänä puettavia vibraattoreja, joissa klitoriskiihotin on sijoitettu esimerkiksi alushousuihin. Nyt HammyTV:n pilailija oli ostanut naiselleen vibraattorilla varustetut alushousut, jotka toimivat kauko-ohjauksella. Nainen sovitti pöksyjä heti.

HammyTV:n julkaisija kertoo, että hänen tyttöystävänsä unohti vibraattoripöksyt jalkaansa, kun he olivat menossa miehen äidin kanssa ravintolaan syömään. Nainen oli nähnyt tulevan anoppinsa vasta kerran aiemmin, joten hänen oli tehtävä rouvaan hyvä vaikutus. Valitettavasti vibraattorialushousujen kauko-ohjainta säädellyt mies teki tutustumisesta tavallista hankalampaa.

Auton etupenkillä ollut äiti ihmettelee ratin takana istuneen tyttöystävän sätkiviä liikkeitä, kun mies säätelee vibraattoripöksyjä salaa takapenkiltä käsin. Rouva ihmettelee omituista tärinä-ääntä, ja luulee sen tulevan autosta tai puhelimesta. Lopulta pila paljastetaan miehen äidille, kun hänen tyttöystävänsä on viittä vaille orgasmin partaalla.

Uusimmat