Nainen unohti värisevät alushousut jalkaan – hulvattomat seuraukset

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Naisille on myytävänä puettavia nautintohousuja, joissa värisytin on sijoitettu esimerkiksi alushousuihin. Nyt HammyTV:n pilailija oli ostanut naiselleen tuollaiset alushousut, jotka toimivat kauko-ohjauksella. Nainen sovitti pöksyjä heti ja jätti ne jalkaansa.

HammyTV:n julkaisija kertoo, että hänen tyttöystävänsä unohti pöksyt jalkaansa, kun he olivat menossa miehen äidin kanssa ravintolaan syömään. Nainen oli nähnyt tulevan anoppinsa vasta kerran aiemmin, joten hänen oli tehtävä rouvaan hyvä vaikutus.

Valitettavasti alushousujen kauko-ohjainta säädellyt mies teki tutustumisesta tavallista hankalampaa. Auton etupenkillä ollut äiti ihmettelee nimittäin ratin takana istuneen tyttöystävän sätkiviä liikkeitä, kun mies säätelee laitetta salaa takapenkiltä käsin.

Rouva ihmettelee myös omituista tärinä-ääntä, ja luulee sen tulevan autosta tai puhelimesta. Lopulta pila paljastetaan miehen äidille, kun hänen tyttöystävänsä on laukeamaisillaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.