Pakko kokeilla! Pekoniporkkanat valmistuvat nopeasti ja helposti

Pekoni on lihansyöjien lempiruokaa. Sian maittavat kylkisiivut sopivat naposteltaviksi sellaisenaan tai muihin ruokiin makua antamaan. Nyt herkuttelupöydässä tarjoillaan pekoniin käärittyjä porkkanoita.

MAINOS
MAINOS PÄÄTTYY

PureWow-sivusto esittelee Youtubessa yksinkertaisen ohjeen pekoniporkkanoiden valmistamiseen. Laita uuni lämpeämään 200 celsius-asteeseen. Pese ja kuori porkkanat. Kieritä pekonisiivut huolellisesti porkkanoiden ympärille.

Yhteen keskikokoiseen porkkanaan menee noin kaksi pekonia. Asettele pekoniporkkanat uuninpellille tai ritilälle ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Sivele herkkujen päälle vaahterasiirappia ja paista toinen 15 minuuttia.

Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten tai laajemmin aihealueesta Lifestyle Ruoka.