Säästä rahaa Yhdysvalloissa – verkkopalvelu etsii edullisimman matkalipun seikkailua varten

Digi Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomessa juna- ja bussilippujen hintoja voi vertailla palvelussa. Listalle saa edullisemman tai lyhyimmän matkavaihtoehdon kaukoliikenteen kulkuneuvoista määränpäähänsä. Yhdysvalloissa samankaltaista palvelua ylläpitää Wanderu.

Amerikka on automaa, jossa kannattaa pidemmän oleskelun ajaksi vuokrata auto. Jos kuitenkin haluaa matkustaa eri kaupunkien välillä pidempiä matkoja maisemia ihaillen, voi edullisimmat ja viime hetken tarjoukset löytää Wanderu-palvelusta.

Palvelun avulla voi säästää reissussa puhdasta riihikuivaa etenkin, jos matkustaa yksin. Sivustolla on oma osionsa lentolippujen hinnoille sekä maan kamaraa pitkin kulkevia julkiseen liikenteen välineitä varten.

Sivustolla on myös oma Explore-osio, jonka avulla voi etsiä matkalippuja spontaaneja seikkailuja varten.

Hakukriteereihin voi panna lähtökaupungin lisäksi haluamansa päivämäärän ja/tai hintahaarukan. Esimerkiksi Los Angelesista pääsee matkustamaan viidellä dollarilla helmi-maaliskuun aikana Las Vegasiin, San Franciscoon, San Joseen, Oaklandiin ja Riversideen.