Ed Sheeran ei päässyt Grammy-jatkoille – eikä ollut ensimmäinen kerta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taitava englantilainen muusikko Ed Sheeran on tehnyt useita kansainvälisesti menestyneitä hittejä, joista tuoreimpina julkaisuina ovat ihastuttaneet yhtä aikaa julkaistut kappaleet Shape of You ja Castle on the Hill. Mies on nauttinut suurta suosiota musiikkialalla, mutta yökerhoihin se ei silti ole taannut vieläkään miehelle pääsyä.

Ed Sheeran kertoi ET Online -sivuston mukaan, että hän ei päässyt Grammy-gaalan jatkoille. 25-vuotias muusikko oli yrittänyt mennä jatkoille juhlimaan muun musiikkialan väen mukana, mutta häneltä evättiin pääsy kuitenkin tapahtumapaikan ovella. Tämä kerta ei ollut suinkaan ensimmäinen vaan Ed Sheeran on jätetty erilaisten juhlien jatkojen ulkopuolelle jo neljä kertaa.

Ed Sheeran esiintyi itse Grammy-gaalassa, mutta se ei silti taannut hänelle sisäänpääsyä hänen oman levy-yhtiönsä jatkoille Milk Studios -yökerhoon. Yökerho oli täyttynyt juhlijoista jo ensimmäisen tunnin aikana, minkä vuoksi Ed Sheeran ja moni muu artisti oli jäänyt juhlien ulkopuolelle. Mies harmittelikin sitä, että yökerho täyttyi ennen artistien saapumista paikalle muista juhlijoista, jotka eivät liity musiikkialaan, asuvat Los Angelesissa ja etsivät vain hauskoja bileitä.