Supermalli veti kunnon kännit – ja julkaisi videot somessa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chrissy Teigen oli hänen muusikkomiehensä John Legendin kanssa nauttimassa Grammy-gaalaillasta. Pienen tytön vanhemmille vapaailta ja pieni tuulettuminen taisi tehdä hyvää, mutta alkoholintäyteisellä illalla oli kuitenkin omat seurauksensa.

Chrissy Teigen on julkaissut hauskoja twiiittejä julkisesti hänen kommelluksistaan humalassa sekä Grammy-gaalassa että jatkoilta kotiutuessa. Hän on julkaissut videoita, joissa hän on yltynyt laulamaan, ei ole pystynyt enää itse illan päätteeksi riisumaan ja on röyhtäillyt kesken lauseen. Faneja nämä julkaisut ovat huvittaneet erityisen paljon siksi, että ne ovat olleet niin rehellisiä.

Chrissy Teigen on ollut erityisen rehellinen myös hänen seuraavan päivän olotilastaan. Hän kertoi julkisesti, että hänellä on todella huono olo eikä hän pystynyt edes maistamaan hänen nauttimaansa virvoitusjuomaa. Nainen julkaisi myöhemmin kuvan myös pizzoista, jotka ilmeisesti auttoivat lopulta häntä voimaan hieman paremmin.