Kate Upton bikineissä Sports Illustratedin kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sports Illustrated -lehden tämänvuotisen Swimsuit Issue -uimapukunumeron kansikuvat on paljastettu. Kannessa nähdään jälleen tänä vuonna suosittu yhdysvaltalaismalli Kate Upton. Kate Upton paljasti uutisen vieraillessaan Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa tiistai-iltana.

Uimapukunumerosta julkaistaan tänä vuonna kolmella erilaisella kansikuvalla varustetut versiot. Huippumalli nähdään jokaisessa kannen versiossa erittäin vähissä pukeissa. Tämä johti Jimmy Kimmel Livessä vitsailuun siitä, voiko lehteä enää kutsua edes uimapukunumeroksi.

– Onko päälläsi todellakin uimapuku? Se näyttää enemmänkin kappaleiksi revityltä riippumatolta, Kimmel kommentoi yhtä kuvista.

– Olen aika varma että se on tehty köydestä. Lehti onkin ilmeisesti nykyään Sports Illustratedin alastonlehti, Upton nauroi.

Tämä on kolmas kerta, kun Kate Upton nähdään Sports Illustratedin Swimsuit Issuen kannessa. Tähti poseerasi kansikuvatyttönä myös vuosina 2012 ja 2013. Viime vuonna lehden kannessa nähtiin Ashley Graham, Hailey Clauson ja Ronda Rousey.

 

Sports Illustrated
Sports Illustrated
Sports Illustrated