Kim Jong-unin velipuolen murhaajalla LOL-paita – ilmestyi heti verkkokauppaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-unin velipuoli myrkytettiin aiemmin tällä viikolla Kuala Lumpurissa. Kim Jong-namin salamurhasta epäilty nainen, 28-vuotias Doan Thi Huong on The Telegraph -lehden mukaan sittemmin pidätetty Malesiassa.

Doan Thi Huongista otettu valvontakameran kuva on sittemmin lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Monet kiinnittivät huomiota vietnamilaisen naisen erikoiseen paitaan. Vaatekappaleessa lukee isoilla kirjaimilla internetistä tuttu kovaääniseen nauruun viittaava lyhenne LOL.

Pian kuvan leviämisen jälkeen kiinalaisessa Taobao-verkkokaupassa alettiin kaupitella samankaltaisia paitoja. Paitoja myytiin 6.324 juanin eli hulppean 866 euron hintaan. Tuote on sittemmin vedetty pois myynnistä.