Justin Timberlake ostamassa 18 miljoonan penthousen – tässä sisäkuvat!

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake ja hänen vaimonsa Jessica Biel ovat ilmeisesti parhaillaan etsimässä perheelleen uutta kotia, sillä laulaja-näyttelijän kerrotaan harkitsevan New Yorkissa sijaitsevan luksuskodin ostamista. Hintalappu ei sovi ihan kaikille, sillä pyyntihinta on 18 miljoonaa dollaria.

Trendikkäällä Greenwich Villagen alueella sijaitseva kolmikerroksinen kattohuoneisto tuli alunperin myyntiin 35 miljoonalla dollarilla, joten sen pyyntihinta on pudonnut peräti puoleen alkuperäisestä.

Neliöitä asunnossa on noin 600 ja se sisältää neljä makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, kaksi suurta terassia upeine näkymineen, kylpylähuoneen, elokuvateatterin, kirjaston, ammattilaiskeittiön ja suuren olohuoneen. Talon omasta parkkihallista kulkee oma autohissi katutasolle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash