Miestä käy sääliksi – joutui treffien jälkeen kaverivyöhykkeelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet naiset kertovat haluavansa miesten kohtelevan heitä kuin prinsessaa, mutta silti monet tuntuvat kuitenkin ihastuvan juuri niihin pahoihin poikiin, jotka ovat naisille huonoa seuraa ja aiheuttavat lopulta sydänsuruja. Tällä kerralla Daniel-niminen mies näytti ihastukselleen kuinka herrasmies järjestää upeat treffit, mutta joutui täydellisen päivän ansiosta heti kaverivyöhykkeelle.

Twitterissä leviää kuva erään Danielin kohtalosta, joka tuntuu saaneen sekä naisten että miesten sympatiat puolelleen. Hän oli järjestänyt naiselle todella ihanat treffit, joiden jälkeen nainen ilmoitti kuitenkin hyvin suoraan Instagramissa, että hän on edelleen sinkku.

Nainen oli treffien jälkeen julkaissut Danielin kanssa otetun yhteiskuvan ja kertonut, että mies näytti hänelle kuinka jokaisen miehen tulisi kohdella naisia. Mies oli vienyt hänet Topgolf-viihdekeskukseen pelailemaan, illalliselle ravintolaan, jäätelölle, ratsastamaan ja antanut naiselle kukkia.

Kuvatekstin loppuun nainen kirjoitti kiittävänsä luojaa siitä, että hän on saanut näin mahtavan ystävän elämäänsä. Ystävä näytti hänelle kuinka nainen saadaan tuntemaan olonsa prinsessaksi. Lopun aihetunniste #stillsingletho kruunasi viestin, jossa kerrottiin monella eri tavalla Danielin jääneen ikuisesti kaverivyöhykkeelle.