Puutarhuri sai siemensyöksyn asiakkaan appelsiinimehuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ohiolainen nainen järkyttyi katsoessaan kotinsa valvontakameramateriaalia läpi. Hän näki nauhalta, kuinka pihalla masemointia harjoittanut puutarhuri oli astunut sisälle taloon ja kävellyt jääkaapille. Sen jälkeen 72-vuotias mies oli masturboinut appelsiinimehun sekaan.

Puutarhuri Willis Gene Burdette oli löytänyt asiakkaansa kodin avaimen pihalla olleesta puutarhavajasta. Mies oli ejkuloinut naisen jääkaapissa olleeseen appelsiinimehupulloon ja pannut sen jälkeen pakkauksen korkin kiinni. Burdette oli asettanut mehun takaisin hyllylle ravistamisen jälkeen.

Burdette täyttää ensi kuussa 73 vuotta. Mies pääsee juhlimaan syntymäpäiviään Stark Countyn vankilassa, jossa häntä odottaa sadan päivän tuomio. Lisäksi perheellinen mies joutuu suorittamaan 200 tuntia yhdyskuntapalvelua, The Smoking Gun uutisoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat