Saara Aalto jättikiertueelle – kuvat harjoituksista verkkoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto teki taannoin historiaa sijoittumalla Britannian X Factor -kilpailussa toiseksi ja saaden sen myötä merkittävän levytyssopimuksen. Tässä kuussa Aalto palaa X Factoriin, sillä tulossa on ohjelman finalistien yhteinen brittikiertue. Jättimäisen produktion esiintymisiä harjoitellaan parhaillaan.

Saara Aalto ja muut finalistit kuvattiin eilen Lontoossa harjoituksissa, jossa he hioivat kappaleiden koreografioita yhdessä tanssijoiden kanssa.

Mukana olivat kaikki finalistit, joten myös kohuttu, vihattu ja rakastettu sketsihahmo Honey G oli myös mukana. Harjoitukset jatkuvat vielä päiväkausien ajan. X Factorin jättikiertue käynnistyy 23. helmikuuta Nottinghamista.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat