Emma Watson myi elämänohjeita rahasta rautatieasemalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Emma Watson tunnetaan parhaiten roolistaan Harry Potter -elokuvissa. Tähti on kuitenkin näyttelemisen ohella esimerkiksi toiminut YK: tasa-arvojärjestön hyvän tahdon lähettiläänä ja opiskellut kirjallisuutta Brownin yliopistossa.

Nyt Watson on jakanut elämänohjeita sitä tarvitseville New Yorkin Grand Central Station -terminaaliasemalla. Tähti ei tosin ollut itse fyysisesti paikalla, vaan hän jakoi palveluita amerikkalaiskirjailija Derek Blasbergin mukana olleen iPadin kautta. Watson veloitti yhdestä neuvosta kaksi dollaria.

Tempaus kuvattiin, joten siitä taltioitu materiaali tulee todennäköisesti päätymään toistaiseksi tuntemattomaan projektiin. Mashable-sivuston mukaan toistaiseksi ei myöskään ole selvillä, mihin tempauksen tuotot menevät.

 

Just Emma Watson giving life advice in grand central station

A post shared by Sam Slover (@sslover) on