Ihmiset rakastuvat Twitterissä – tulevaisuuden deittailusivusto

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset tapaavat toisia kiinnostavia ihmisiä sosiaalisen median kautta ja löytävät itselleen treffiseuraa deittailusovellusten avulla. Nyt useat pariskunnat ovat paljastaneet heidän oman rakkasutarinansa, joka onkin saanut alkunsa Twitterissä.

Artisti John Legend kertoi aikoinaan ihastuneensa huippumalli Chrissy Teigeniin naisen hauskojen ja oivaltavien twiittien kautta. Näyttäisi siltä, että yhdistävät mielipiteet ovat saattaneet yhteen melko monta muutakin pariskuntaa, jotka ovat kertoneet oman rakkaustarinansa Twitterissä aihetunnisteella #WeMetOnTwitter.

Moni suhde on saanut alkunsa pelkästään siitä, että söpön näköinen Twitter-käyttäjä on jakanut toisen käyttäjän twiitin eteenpäin. Tämä on edennyt keskustelemiseen, treffeihin ja lopulta naimisiin menemiseen ja lapsien saamiseen saakka. Unelmiensa kumppanin voi löytää nykyään mistä tahansa, ja yhä useammin se löytyykin jonkin sosiaalisen median tai sovelluksen syövereistä.