Meksikon rajalta löydettiin katapultti – sinkosi huumeita Yhdysvaltoihin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Huumeiden salakuljettajat keksivät kerta toisensa jälkeen mitä uskomattomampia keinoja laittomien aineiden kuljettamiseen rajojen yli tai ali. Yhdysvaltojen ja Meksikon raja on hyvin vilkas kokeilupaikka, ja rikolliset ovat ottaneet usein avukseen huumesinkoja ja tunneleita.

Yhdysvaltojen rajaviranomaiset ovat jälleen kerran löytäneet Arizonan ja Meksikon rajalta katapultin, joka on singonnut marihuanapaketteja Yhdysvaltojen puolelle. Viranomaisten epäilykset heräsivät, kun huomasivat miesjoukon lähteneen karkuun rajavalvojat nähdessään.

Myöhemmin Yhdysvaltojen puolelta löydettiin kaksi pakettia kannabista, ja niiden yhteispaino oli 21 kiloa. Meksikolaiset viranomaiset saapuivat nopeasti alueelle ja takavarikoivat katapultin, AZ Central uutisoi.