Channing Tatum lanseerasi vodkamerkin: ”Haluan aiheuttaa kaaosta”

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Channing Tatum on tehnyt uuden aluevaltauksen. Näyttelijä ja entinen strippari on nimittäin lanseerannut oman alkoholijuomansa, Born & Bred -vodkan. Se on 25 kertaa tislattua 40-prosenttista perunavodkaa.

Channing Tatum kertoo innostuneensa vodkasta, kun hän kokeili Grand Teton -tislaamon vodkaa maistatustilaisuudessa. Pian hän päätyi yhteistyöhön Grand Teton kanssa.

Näyttelijä kuvailee Born & Brediä Bon Appetit -sivustolle veijarimaiseksi juomaksi vastavetona vodkille, jotka yhdistetään smokkipukuihin ja pokerin pelaamiseen. Pullon etiketin sisäosasta löytyykin teksti, jossa toivotaan epäjärjestystä.

– Kun kaadan itselleni juoman, haluan aiheuttaa hieman kaaosta. Haluan joutua hankaluuksiin, turvalliseen ja hallittavissa olevaan hulinaan, tähti paljastaa.

 

Grand Teto
Grand Teto