Koira sai päänhierontaa – tältä onnellisuus näyttää!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien videoiden myötä on käynyt ilmi, että koirat pitävät rapsutusten lisäksi myös siitä, että niitä hierotaan. Koirille onkin olemassa jo omia eläinhierojia, jotka hoitavat eläinten lihasjäykkyyksiä ja kolotuksia.

Nyt hellyttävällä videolla nähdään miten koira saa päähierontaa, josta se näyttää todella nauttivan. Koiran vekkuli ilme todistaa, että se rakastaa tällä hetkellä todella paljon juuri sitä ihmistä, joka rapsuttelee sen päälakea päänhierontalaitteen avulla.

Päänhierontalaite on monille ihmisille tuttu laite, jonka avulla ihminen pystyy helposti rentouttamaan itse itseään ja aktivoimaan samalla päänahan verenkiertoa. Videon perusteella ihmisten lisäksi myös koirat osaavat nauttia päänhierontalaitteesta, joka saa maassa makoilevan koiran hymyn kaartumaan leveälle ylöspäin.

by Nick Ingram

Publié par Aww Station sur dimanche 19 février 2017