Vain Yhdysvalloissa! Mies seisoi päiväkausia rikkinäisen kyltin alla – toivoi loukkaantuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa tuomioistuinten määräämät vahingonkorvaukset ovat usein naurettavan suuria ja ylittävät kaikki järjelliset määrät. Siksi maahan on pesiytynyt myös lakimiesten ja asianajajien lahko, jonka päätehtävä on etsiä tapauksia, joista he voivat vaatia jättimäisiä korvauksia.

Nyt texasilainen Manuel Garcia on päättänyt saada jättikorvaukset itselleen, vaikka se vaatisi häneltä lähes lopulttomalta tuntuvaa odottamista. Hän nimittäin huomasi, että Walmartin paikallisen supermarketin kyltin P-kirjain oli retkahtanut ja irtoamaisillaan useiden metrien korkeudessa.

Garcia näki tilaisuutensa tulleen ja asettui kirjaimen alle odottamaan sen putoamista hänen päälleen. Ystävänpäivänä hän asettui seisomaan kyltin alle ja odotti siinä kaksi päivää lottovoittonsa putoamista. Ystävänpäivä meni ja mies jatkoi seisomistaan. Ikävä kyllä kyltin P-kirjain pysyi seinässä. Miehen kuvat sen sijaan leviävät parhaillaan sosiaalisessa mediassa vauhdilla.