Perheenisä: Näin miehen täytyy valmistautua vanhemmuuteen

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienen tytön isä Jordan Watson jakaa lapsensa kanssa oppimiaan asioita humoristisella How to DAD -nimisellä sivustollaan, jonne mies julkaisee huvittavia kuvia ja videoita erilaisista tilanteista lapsen kanssa. Nyt isä näyttää miten ihmiset voivat valmistautua vanhemmuuteen.

Lapsen syntymän myötä vanhemmat oppivat monia asioita, jotka tulevat olemaan heille täysin uusia. Watson haluaa tällä kerralla jakaa muille tietoaan siitä miten vanhemmat voivat valmentaa itseään siihen millaista arki lapsen kanssa kotona on.

Videolla perheenisä näyttää tekniikan, joka vastaa tulisilla hiilillä kävelemistä. Mies levittää pihan jalkakäytävälle ämpärillisen muovisia ja epämiellyttävän kovia rakennuspalikoita. Tämän jälkeen hän astelee niiden yli paljain jaloin ja yrittää olla reagoimatta. Mies onnistuu tehtävässä hyvin ja vingahtaa kivusta vasta päästyään maaliin.