The Chainsmokers saapuu Weekend Festivalin päätähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Chainsmokers saapuu elokuussa Helsingin Kyläsaareen Weekend Festivalin päätähdeksi. Andrew Taggartin ja Alex Pallin muodostama The Chainsmokers on tullut tunnetuksi erityisesti Closer ja Don’t Let Me Down -hiteistään ja yhtyeen videot ovat keränneet YouTubessa kaksi miljardia katselukertaa.

The Chainsmokersin ohella Weekend Festivalin pääesiintyjiä ovat Armin van Buuren, Deadmau5, Clean Bandit ja Rae Sremmurd. Muita nyt julkistettavia artisteja ovat brasilialainen Alok, Cheat Codes, Dillon Francis, GTA, Sound Rush, Tungevaag & Raaban ja Valentino Khan. Nyt julkistettavia kotimaisista tähtiä ovat Mikael Gabriel, Teflon Brothers ja Alex Mattson.

– Weekend Festival on tullut tunnetuksi suomalaisista festivaaleista ainoana, jonka tuotannolliset puitteet ovat samalla tasolla kuin suurilla festareilla maailmalla, kertoo Weekend Festivalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

– On myös tärkeää huomata, että samaan aikaan, kun valtaosa muista musiikkifestivaaleista on jatkuvasti nostanut lipunhintojaan, on Weekend Festival pudottanut omiaan. Esimerkiksi ennakkolipun sai viime vuonna 10 euron alennuksella, mutta nyt alennusta on pudotettu 20 euroon, Heikkinen jatkaa.