Tyrmistyttävä löytö: 1 800 kananpoikaa hylättiin pellolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinten kaltoinkohtelu raivostuttaa monia ihmisiä, ja tällaisia tapauksia paljastuu päivittäin jossain päin maailmaa. Nyt Englannissa on kuitenkin paljastunut poikkeuksellisen erikoinen tapaus, jossa 1.800 kananpoikaa oli hylätty oman onnensa nojaan keskelle peltoa.

Englantilainen eläinsuojelujärjestö RSPCA sai ilmoituksen, jonka mukaan lähes kaksituhatta kananpoikaa piipitti avuttomana pellolla. Cambridgeshiren Crowlandissa. Kaikeksi onneksi löytö tehtiin ilmeisen pian eläinten hylkäämisen jälkeen, sillä valtaosa niistä oli vielä hyvissä voimissaan ja saatiin pelastettua. Osa oli kuitenkin jo menehtynyt ja osa jouduttiin lopettamaan.

RSPCA tutkii parhaillaan mistä kananpojat olivat peräisin. Tällä hetkellä niiden epäillään olevan läheisestä kanalasta, mutta kolmannen osapuolen hylänneen eläimet.

Splash
Splash