Britney Spears yläosattomissa Instagram-kuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin elämässä on riittänyt käänteitä, romantiikkaa, kyyneleitä ja glamouria. Siksi ei olekaan varsinaisesti yllättävää, että amerikkalainen Lifetime-kanava on työstänyt elokuvaa tähden elämästä. Perheenäiti itse on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa, mutta nyt hän on aktivoitunut somessa.

Eilen Britney Spears julkaisi itsestään tyylikkään kuvan, jossa hän poseeraa yläosattomissa katse sensuellisti kohti kameraa. Poikkeuksellisesti hän ei lisännyt kuvaansa lainkaan kuvatekstiä, joten kuvasta ei selvinnyt mistä se oli peräisin.

Britney Spearsin elämästä kertova Lifetime-kanavan Britney Ever After -elämäkerta saa ensiesityksensä Yhdysvalloissa 18. helmikuuta. Elokuva ei ole tähden itsensä hyväksymä. Kanavalla on aikaisemmin nähty elämänkertaelokuvia muun muassa Anna Nicole Smithistä, Whitney Houstonista ja Elizabeth Taylorista.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on