Jennifer Lopez nuorten miesten tapailemisesta: ”Ihastun sieluun”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias laulajatähti Jennifer Lopez on nähty viime aikoina nuorempien miesten seurassa. Aiemmin Lopez seurusteli 29-vuotiaan tanssijan Beau Casper Smartin kanssa. Tämän jälkeen hän tapaili 30-vuotiasta Drakea, jonka kanssa suhde päättyi kuitenkin melko nopeasti.

Jennifer Lopez kertoi Ellen DeGeneresille, että hänelle ikä on vain numero. Naisen mielestä on täysin sattumaa, että hän on tapaillut viime aikoina häntä niin paljon nuorempia miehiä. Lopezille ikää tärkeämpi asia on viehätys toisen ihmisen sielua ja energiaa kohtaan.

Jennifer Lopezin mielestä hänet leimattiin liian nopeasti naiseksi, joka tapailee vain nuorempia miehiä. Lopez tapaa työnsä puolesta todella paljon kaikenikäisiä ihmisiä, ja se kehen hän lopulta ihastuu ei ole iästä kiinni. Draken kanssa tapailemisen laulaja sivuutti naureskellen ja sanoi, että he tekivät yhdessä vain musiikkia eikä kyseessä ollut mitään sen vakavampaa.