Kuolemaisillaan oleva koiravanhus sai uuden kodin – rakkaus toi vuosia lisää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Asheville Humane Society -eläinsuojassa markkinointipäällikkönä työskentelevä Heather Hayes oli ihastunut eläinsuojassa näkemäänsä koiravanhukseen, joka oli hyvin sairas. Hayes ja työntekijät olivat arvelleet, että koiralla on enää vain hetki elinaikaa jäljellä. Hayes oli halunnut kuitenkin riskit tietäen ottaa koiran kotiinsa yöksi ajatellen, että koira tietäisi ainakin viimeisen 24 tunnin aikana olleensa rakastettu.

Heather Hayes antoi koiralle nimeksi Jay-Z ja hoivasi sitä parhaansa mukaan ensimmäisen yön. Naisen yllätykseksi rakkaus teki koiralle kuitenkin ihmeitä ja antoi sille voimaa herätä vielä seuraavanakin aamuna. Naisen hellyys toi koiravanhuksessa esiin taistelijan, joka halusi herätä vielä päiviäkin myöhemmin omistajan helliin rapsutuksiin ja hyvään ruokaan.

Koiran pelastumisesta on Bored Panda -sivuston mukaan kulunut nyt neljä vuotta. Hayes on sitä mieltä, että koiran tuntema rakkaus antoi sille uuden mahdollisuuden ja uuden elämän. Jay-Z opetti naiselle sen, että myös vanhat koirat tarvitsevat rakkautta aivan samalla tavalla kuin ihmisetkin.