Poliisilta outo ilmoitus: ”Älä avaa ovea tuntemattomalle lehmälle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä maatilojen vieressä asustelevat ihmiset voivat saada pihoilleen kutsumattomia vieraita eläinten karatessa. Tällä kerralla Connecticutin poliisi huvitti ihmisiä varoituksella, jossa he kehottivat asukkaita olemaan avaamatta ovia tuntemattomille lehmille.

Connecticutin poliisilaitos oli varoittanut Suffieldin asukkaita sunnuntaiaamuna olemaan avaamatta oviaan talojen sisälle pyrkiville tuntemattomille lehmille. Lehmät olivat karanneet läheisen maatilan karsinoiden aitauksista sähköaidan petettyä.

Lopulta aitauksestaan karanneet lehmät oli saatu WCVS-uutisten mukaan kiinni. Poliisit olivat napanneet yhden omakotitalon ulko-oven takana odottavista lehmistä hauskan kuvan ennen kuin he olivat ottaneet karkulaiset kiinni ja toimittaneet ne omaan navettaansa.