Ranskanbulldoggi ei pidä kutittamisesta – kauhistunut ilme kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ranskanbulldoggit ovat pienestä koostaan huolimatta hyvin lihaksikkaita ja vankkoja koiria, jotka nauttivat hieronnasta ja osaavat rentoutua omistajiensa käsittelyssä. Nyt videolla nähdään hauska omistajan ja lemmikin leikki, joka ei taida kuitenkaan olla täysin koiran mieleen.

Videolla nähdään ranskanbulldoggi, joka istuskelee mukavasti pehmoisiin tyynyihin nojaillen. Omistaja tulee kuitenkin keskeyttämään rennon loikoilun omalla kourallaan, joka on alkamassa kutittamaan koiraa. Koira näyttää ilmeestä päätellen jo tietävän mitä kouran ilmestyminen tarkoittaa.

Koiran ilmeet ovat hulvattomat kun se kauhistuu jo pelkästä miehen käden näkemisestä. Sen silmät pyöristyvät ja koira odottaa jännittyneenä koska käsi alkaa kutittelemaan sitä. Käden osuessa ranskanbulldoggin vatsaan koira jähmettyy suu auki ja näyttää olevan täysin neuvoton.