Tähän ei moni pysty! Tarjoilija kiskoi jättimäisen varaanin ravintolasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Samia Lila -niminen nainen tunnetaan nykyään varaaninaisena sen vuoksi, että hänestä kuvattu video lähti nopeasti verkossa leviämään. Videolla nainen poistaa ravintolaan tunkeilleen varaanin ruokailutilan ulkopuolelle vetämällä sitä hännästä.

Asiakkaat säikkyivät australialaiseen ravintolaan tungeksinutta isokokoista varaania, mutta Lila päätti hoitaa tilanteen kuitenkin nopeasti ilman sen suurempaa paniikin lietsomista. Ensivilkaisulta Samia Lila oli luullut varaania koiraksi, mutta huomannut kuitenkin nopeasti, että eläin onkin koiran sijaan matelija.

Varaani oli säikäyttänyt asiakkaat hiippailemalla heidän pöytänsä alle. Samia Lila oli tilannetta sen enempää arvioimatta tarttunut varaania hännästä kiinni. Videolla nähdään miten nainen vetää varaania pitkin ravintolan lattiaa ja saa liskon lopulta pois ruoakilijoiden läheisyydestä.