Hups, tyttö pieraisi kesken videobloginsa – syytti kummitusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ceryna Galarza huomasi eräänä päivänä, että hänen pikkusiskonsa Cyandra on aloittanut uuden harrastuksen. Tyttö oli alkanut kuvaamaan muutama viikko sitten videoblogia omasta elämästään. Isosisko oli yllättynyt iloisesti huomattuaan hulvattoman yksityiskohdan yhdellä videolla.

Cyandra on julkaissut YouTube-kanavallaan tavanomaiselta vaikuttavan videon, jossa hän reagoi toiseen YouTube-videoon ja käy vaatekomerossaan etsimässä jotakin sopivaa päälle pantavaa. Yllättäin kesken vaatteiden vaihtamisen kuulostaa kuitenkin siltä, että tytöltä pääsee ajassa 3:20 äänekäs pieru, jonka jälkeen tyttö näyttää melko kauhistuneelta.

Cyandra keksii nopeasti syyttää kummitusta pieruäänestä ja sanoo kameralle olevansa hyvin peloissaan. Isosiskolle selitys ei kuitenkaan mennyt läpi, minkä jälkeen sisko kuvasi videoblogista pienen pätkän ja julkaisi sen omalla Twitter-kanavallaan. Ilmeisesti tapaus ei nuorta bloggaajalupausta säikäyttänyt, koska hän ei ole halunnut poistaa kyseistä videota kanavaltaan.