Autokuski ahdisteli pyöräilevää naista – sai hetken päästä ansionsa mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa maissa kauniille naisille huutelu kaduilla on arkipäivää, ja paikoin naiset joutuvat kokemaan myös fyysistä ahdistelua muun muassa luvattomana lääppimisenä. Nyt eräs pyörällä liikkellä ollut brittinainen sai autoilijan ahdistelusta tarpeekseen ja päätti kostaa. Tapaus kuvattiin ilmeisesti Lontoossa.

Moottoripyöräilijän kypäräkameralle tallentuneella videolla nähdään miten nainen oli pysähtynyt risteykseen, kun hänen vieressään olleesta pakettiautosta huudeltiin törkeyksiä. Naisen iskiessä takaisin mies ryhtyi lääppimään häntä auton avoimesta ikkunasta. Tilanne ei kuitenkaan jäänyt vielä siihen.

Nainen lähti ajamaan pakettiauton perässä, ja sen pysähdyttyä repi pakettiauton taustapeilin irti. Perässä tullut moottoripyöräilijä kuvasi tilanteen ja pääsi itsekin haukkumaan miehet roskaväeksi. Karma iski siis ahdistelijoihin tällä kertaa poikkeuksellisen nopeasti. Toivottavasti ottivat opikseen.