Järkyttävä onnettomuus Avenged Sevenfoldin konserttipaikalla – teknikko kuoli ja toinen taistelee hengestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroopan-kiertueella parhaillaan olevan ja Suomeen maaliskuun alussa saapuvan yhdysvaltalaisen Avenged Sevenfold -metalliyhtyeen konsertissa on tapahtunut traaginen onnettomuus, jossa mies menehtyi ja toinen taistelee parhaillaan hengestään teho-osastolla. Yhtye kertoi tapauksesta verkkosivuillaan.

Avenged Sevenfold perui eilisen konserttinsa Italian Milanossa, ja se kertoi peruuntumisen syyksi laulajansa sairastumisen kurkunpään tulehdukseen. Todellinen syy oli kuitenkin jotain aivan muuta. Kohtalokas onnettomuus tapahtui konsertin jälkeen Saksan Stuttgartissa, jossa yhtyeen oma tekninen henkilökunta ja paikalliset avustajat olivat purkamassa konserttipaikan lavarakennelmia.

Korkealla lavarakennelmien yläosassa työskentelemässä ollut 26-vuotias mies putosi vielä tuntemattomasta syystä alas. Hän putosi niin ikään lavarakenteita purkamassa olleen paikallisen 19-vuotiaan nuoren miehen päälle sillä seurauksella, että nuori mies menehtyi saamiinsa vammoihin. Pudonnut mies taistelee tällä hetkellä hengestään kriittisessä tilassa saksalaisessa sairaalassa.

Huomenna torstaina yhtyeen on määrä esiintyä Itävallassa. Vielä ei ole tiedossa kuinka monta konserttia yhtye joutuu perumaan Milanon konserttinsa lisäksi traagisen onnettomuuden vuoksi. Yhtye lupaa tiedottaa asiasta mahdollisimman pian. Suomen konserttiin on aikaa lähes kaksi viikkoa, joten se toteutunee, ellei yhtye päätä perua koko kiertueensa loppuosaa.