Britney Spearsin fanit ihmeissään: ”Mitä kasvoillesi on tapahtunut?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on toiminut jo pitkään esimerkkinä monille nuorille naisille. Naiset ovat ihailleet tähden tyylitajua, kauneutta ja tietenkin hänen laulamaansa musiikkia. Viime aikoina naisen kasvot ovat kuitenkin herättäneet faneissa kysymyksiä.

Moni pitää Britney Spearsin Instagram-kanavan seuraamisesta juuri siksi, että tähti on siellä oma itsensä hullutellen ja ottaen rennosti lastensa kanssa. Viime aikoina monet ovat huomanneet, että hänen meikkinsä on ollut todella epäsiisti, minkä lisäksi poppari näyttäisi ottaneen täyteaineita huuliinsa.

Spearsin kasvojen ilmeet ja hymy ovat muuttuneet jostain syystä, jonka fanit arvelevat olevan botox. Laulajaa ihailevat fanit ymmärtävät, että tähden arki pienten lasten kanssa on kiireistä, mutta he eivät silti ole voineet olla ihmettelemättä Spearsin nykyistä meikkityyliä, jonka nainen on loihtinut itselleen tekemällä todella sumuiset ja mustat silmät luomivärillä ja rajauskynillä.

Weekend advice ?

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

It was that kinda day ?

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Mastering the art of silly faces ???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Happy New Year ???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Last night's late night selfie ??

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

?????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on